Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Reteta Stelute cu rom

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
S_tana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Toate ingredientele pentru aluat se amesteca in robot. Coca rezultata se pune la rece 1 ora. Se intinde aluatul pe masa putin pudrata cu faina si se t

ingrediente

   aluat: 250 gr. margarina
   175 gr. zahar pudra
   1 priza sare
   1 pachet zahar vanilat
   3 linguri lapte
   putina esenta de rom
   250 gr. faina
   50 gr. amidon
   1 plic praf de copt
Pentru umplut:
   dulceata de zmeura sau de care doriti
Pentru decor:
   100 gr. glazura de ciocolata

mod de preparare

Toate ingredientele pentru aluat se amesteca in robot. Coca rezultata se pune la rece 1 ora. Se intinde aluatul pe masa putin pudrata cu faina si se taie stelute sau alte forme dorite. Se pun in tava cu hartie de copt si se coc 8-10 min la 185 grade. Dupa ce se scot din cuptor se lasa 1 min. sa stea, abia apoi se desprind usor de pe hartie.

Se lipesc apoi cate doua cate doua cu dulceata. Se topeste glazura si se spriteaza peste ele. Se lasa sa se usuce.


Se servesc la ceai.
Incearca si Piscoturi delicioase de sampanie
Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu rom" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Piscoturi, biscuiti, pesmeti, fursecuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.