Se bat ouale cu zaharul, pana can acesta se topeste de tot. Adaugam uleiul putin cate putin, iaurtul, sucul si coaja de lamaie, faina cernuta cu prafu
Se bat ouale cu zaharul, pana can acesta se topeste de tot. Adaugam uleiul putin cate putin, iaurtul, sucul si coaja de lamaie, faina cernuta cu praful de copt si sarea.Se amesteca bine pana se incorporeaza toata faina. Se imarte compozitia in doua parti. Intr-una din ele se adauga cacaoa si se mesteca bine.
Se ung cu unt sau ulei formele de briose si se toarna simultan din compozitii. Se da la cuptorul incins, la foc mediu.
Cand sunt gata se lasa briosele 10 minute sa se raceasca, apoi se scot din forme.
Se pudreaza cu zahar vanilat.
Alte retete de briose recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradVa plac clementinele? Noi le iubim! Suntem in stare sa mancam cate un kilogram de caciula odata. :)) Asadar am creat acest...
Tort cu jeleu si crema de clementineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii