Prajituri

Reteta Ciocolata alba

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 
cotocea_15752 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se fierbe apa cu zaharul 8 min. de cand da in clocot. Se incorporeaza treptat untul. Se mai fierbe 2 min., apoi se pune esenta de migdale, se toarna i

ingrediente

   150 ml apa
   600g de zahar
   1 pachet de unt
   3/4 sticla de esenta de migdale
   500g de lapte praf
   1 pahar de nuci pisate

mod de preparare

Se fierbe apa cu zaharul 8 min. de cand da in clocot. Se incorporeaza treptat untul. Se mai fierbe 2 min., apoi se pune esenta de migdale, se toarna in ploaie laptele praf si se bate bine cu telul. Se pune nucile.
Se poate pune cu un cornet (cand e calda) pe prajituri sau pe inghetate sau se baga la frigider si apoi se mananca pe paine ori goala.
Incearca si Bezea de cocos cu miere
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata alba" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite