Prajituri

Reteta Coltunasi cu branza de vaca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ushordegatit postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Coltunasii cu branza de vaca si smantana sunt deliciosi si usor de preparat. Pentru aceasta reteta sunt necesare urmatoarele: branza de vaci, faina, smantana, unt, oua, sare, apa.

ingrediente

   350 g faina
   1 ou
   jumatate de pahar apa
   sare
   250 g branza de vaca framantata cu 1 ou si putina sare
   2 linguri unt
   1 pahar smantana.

mod de preparare

Coltunasii cu branza de vaca si smantana sunt deliciosi si usor de preparat. Pentru aceasta reteta sunt necesare urmatoarele: branza de vaci, faina, smantana, unt, oua, sare, apa. Coltunasi cu branza de vaca se prepara asa: se cerne faina pe planseta de aluat, se strange cuib, se face loc la mijloc si se adauga oul si sarea. Se amesteca oul cu putina faina, adaugand si putina apa. Se framanta apoi un aluat tare. Se umplu coltunasii cu branza framantata cu ou si sare, se fierb, se scurg si se spala in multa apa rece. Se lasa sa se scurga bine de apa, si se asaza pe farfuria de servit.


Se servesc reci.



 

Incearca si Prajitura ungureasca Rakoczi
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu branza de vaca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.