Prajituri

Reteta Cremes cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca bine margarina impreuna cu zaharul si faina. Se intinde aluatul obtinut intr-o tava cu margini joase si se impunge cu o furculita in mai

ingrediente

Pentru blat:
   120 gr margarina
   180 gr faina
   50 gr zahar
Pentru crema:
   120 gr margarina
   80 gr zahar
   50 gr faina
   100 ml frisca
Pentru sosul de ciocolata:
   50 ml lapte
   200 gr ciocolata

mod de preparare




Se amesteca bine margarina impreuna cu zaharul si faina. Se intinde aluatul obtinut intr-o tava cu margini joase si se impunge cu o furculita in mai multe locuri, apoi se da la cuptor. Se las apoi la racit iar separat se prepara crema. Se freaca spuma untul cu zaharul, apoi se adauga faina, frisca si se pune vasul pe foc mic. Se amesteca continuu si se toarna apoi crema obtinuta peste foaie coapta. Se intinde cu lama unui cutit si se lasa la frigider sa se intareasca. Intre timp se face un sos de ciocolata, din lapte si bucatele de ciocolata topita. Acesta se toarna peste prajitura inainte de servire.
Prajitura se taie cubulete si se asaza pe un platou.





Alte retete de dulciuri:





Prajitura televizor Prajitura snikers Cozonac moldovenesc
Incearca si Briose cu bere
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremes cu ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.