Prajituri

Reteta Cremes fals

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Galbenusurile se freaca spuma impreuna cu zaharul, zaharul vanilat si untul topit si racit. Se incorporeaza treptat, faina, apoi laptele si cele 8 al

ingrediente

   8 oua
   250 gr zahar
   4 plicuri de zahar vanilat
   200 gr unt topit
   9 linguri de faina
   900 ml lapte
   zahar pudra
   frisca
   ulei
   sare

mod de preparare




Galbenusurile se freaca spuma impreuna cu zaharul, zaharul vanilat si untul topit si racit. Se incorporeaza treptat, faina, apoi laptele si cele 8 albusuri batute spuma cu putina sare. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se da la cuptor, la foc mediu.
Prajitura se serveste ornata cu frisca si zahar pudra.





Alte retete de dulciuri:





Cozonac moldovenesc Cornulete cu rahat Lapte de pasare
Incearca si Felioara Minunata
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremes fals" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.