Prajituri

Reteta Felie cu frisca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
fandepapabun postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Batem spuma 3 albusuri cu 11 dkg de zahar, apoi adaugam 3 galbenusuri si praful de copt amestecat cu 2 pachete de budinca. Coacem in cuptorul pre-inc

ingrediente

Pentru aluat:
   6 oua
   22 dkg zahar
   4 pachete budinca de ciocolata
   2 lingurite praf de copt
   1 lingura praf de cacao
Pentru crema:
   6 dl lapte
   2 pachete budinca de ciocolata
   2 linguri zahar
   25 dkg margarina
   25 dkg zahar pudra
Pentru crema de frisca:
   4 dl frisca Hulala
   1 lingura gelatina
   1 dl apa
Pentru glazura de ciocolata:
   8 dkg zahar
   6 dkg margarina
   1 lingura lapte
   2 linguri praf de budinca de ciocolata
   1 lingura praf de cacao

mod de preparare

Batem spuma 3 albusuri cu 11 dkg de zahar, apoi adaugam 3 galbenusuri si praful de copt amestecat cu 2 pachete de budinca. Coacem in cuptorul pre-incalzit cateva minute. Coacem in acelasi mod si cealalta foaie. Pentru crema amestecam margarina cu zaharul pudra. Amestecam praful de budinca cu zaharul, laptele si le fierbem, la baie de abur racim amestecul amestecand continuu. Amestecam budinca cu crema de unt. Dizolvam gelatina in apa rece si o incalzim putin. Batem frisca tare si incorporam incet gelatina in ea. Ungem o foaie cu crema de ciocolata, intindem frisca deasupra, acoperim cu cealalta foaie si punem la rece. Preparam glazura de ciocolata. Punem ingredientele intr-un vas mic, le topim la baie de abur si o intindem deasupra piscotului.
Alte retete de prajituri





Rulada de fructe


Cornulete
Incearca si Prajitura cu dovleac si malai
Daca ti-a placut reteta noastra "Felie cu frisca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.