Prajituri

Harlekin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se face un aluat ce se imparte in trei parti egale. Se unge o tava si se intinde o foaie, dupa care se unge cu marmelada acrisoara, se aaza apoi alta

ingrediente

   Blatul: 420 g faina
   1 ou intreg
   250 g margarina (200 g unsoare)
   2 linguri zahar
   3 linguri smintina
   1 praf de copt
   marmelada Crema: 3-4 galbenusuri
   140 g zahar pudra
   2 prafuri de vanilie

mod de preparare

Se face un aluat ce se imparte in trei parti egale. Se unge o tava si se intinde o foaie, dupa care se unge cu marmelada acrisoara, se aaza apoi alta foaie, iarasi marmelada, iar deasupra cea de-a treia foaie. Se da la cuptor la foc potrivit. Se face crema din galbenusuri, zahar si vanilie, frecindu-se foarte bine si se intinde deasupra peste foile racite. Se lasa sa se usuce.
Incearca si Prajitura cu nuci
Daca ti-a placut reteta noastra "Harlekin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite