Prajituri

Reteta Limbi de pisica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Limbile de pisica sunt niste fursecuri fine si fragede, frantuzesti, la care puteti folosi albusurile ramase. Pot fi folosite simple, sau inmuiate in ciocolata, sau lipite cate doua cu gem.

ingrediente

   2 albusuri
   50g zahar pudra
   50g faina
   45g unt (adevarat nu margarina)
   1 zahar vanilat.

mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Se mixeaza bine untul moale cu zaharul pana se obtine o crema fina.




Se adauga apoi faina in ploaie, albusurile batute spuma si zaharul vanilat si se amesteca pana la omogenizare. Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina (sau cu hartie de copt) se formeaza fasii lungi, nu foarte groase. Se dau la cuptor aproximativ 10 minute, pana se auresc pe margini. Se desprind cu lama unui cutit si cat sunt calde le puteti aseza pe o sucitoare, sau le puteti indoi usor pana se racesc, pentru o forma deosebita.




Daca le faceti sub forma de piscot si putin mai groase le puteti lipi cate doua cu gem. Sunt foarte fragede!


Limbile de pisica se scot repede de pe tava, cat sunt inca fierbinti, altfel se rup.

Incearca si Gofrete
Daca ti-a placut reteta noastra "Limbi de pisica" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.