Se pun migdalele in apa fiarta si se acopera 1 minut. Se cojesc si se pun in apa curata 1 ora. Pe foc mic se topeste zaharul cu apa, se adauga zeama d
Se pun migdalele in apa fiarta si se acopera 1 minut. Se cojesc si se pun in apa curata 1 ora. Pe foc mic se topeste zaharul cu apa, se adauga zeama de lamaie si esenta. Se strecoara migdalele, se pun in blender impreuna cu siropul de zahar si se macina foarte fin. Dupa o zi in frigider devine ca un aluat si se pot face diferite forme.
Bombe mici cu o migdala in mijloc aranjate in mangete de hirtie
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradImi era tare dor de niste peste, asa ca am facut o plachie de crap, buna de sa te lingi pe degete.
Plachie de crapIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii