Dupa ce s-a racit,martipanul cu crema se intinde pe foaia cu nylon, se ruleaza si se da la rece.
Pentru martipanul cu crema, 2 albusuri se bat, peste care se adauga treptat 250 g zahar pudra si 3 linguri de cacao, apoi 250 g nuci prajite si macinate si se amesteca bine. Compozitia care rezulta se intinde cu mana pe o foaie de nylon sau celofan.
Crema - 2 galbenusuri frecate cu 7 linguri de zahar pudra, o lingura de cacao, 3- 4 linguri de lapte si o lingura de faina. Se amesteca pana se ingroasa, pe marginea plitei. Se adauga 250 g unt frecat spuma, care se amesteca mereu pana se formeaza o crema albicioasa. Dupa ce s-a racit, se intinde pe foaia cu nylon, se ruleaza si se da la rece.
Martipanul cu crema se serveste dupa ce a stat la rece.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradImi era tare dor de niste peste, asa ca am facut o plachie de crap, buna de sa te lingi pe degete.
Plachie de crapIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii