Mini tarte cu dulceata de caise este un desert delicios. Pentru aceasta reteta se face mai intai aluatul de tarta. Intr-un bol in care am pus deja faina se punesare si untul la temperatura camerei. Framantam usor si apoi se adauga galbenusul, zaharul si apa.
Aluatul framantat se pune apoi pentru o ora la rece.
Din aluatul pe care l-ati intins se taie apoi niste cerculete, iar din ce ramane se taie fasii.
Formele de tarta se ung cu ulei, si se pune in fiecare aluat, o lingura de dulceata si grilaj din aluatul ramas deasupra. Mini tartele cu dulceata de caise se dau la cuptorul incins 30 de minute.
Mini tartele cu dulceata de caise se servesc reci sau calde, pudrate cu zahar.
Mi-ar fi placut sa am o tava de tarta de la Kitchen Shop.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe