Se amesteca intr-o cratita mierea usor incalzita cu zaharul si nucile. Se adauga untul taiat felii subtiri si cacaua si se mai amesteca ½ ora. Se asa
Se amesteca intr-o cratita mierea usor incalzita cu zaharul si nucile. Se adauga untul taiat felii subtiri si cacaua si se mai amesteca ½ ora. Se asaza cratita la foc foarte mic si compozitia se freaca cu lingura neincetat inca 10 minute. Se ung foile Lica si se lasa sa stea 24 de ore puse la presa, apoi se taie cu un cutit foarte bine ascutit bucati mici patrate sau dreptunghiulare.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii