Mai intai topim ciocolata si o lasam sa se raceasca putin.Batem oule spuma cu putina sare, zahar si vanilia. Adaugam bucatelele de unt si amestecam bi
Mai intai topim ciocolata si o lasam sa se raceasca putin.Batem oule spuma cu putina sare, zahar si vanilia.
Adaugam bucatelele de unt si amestecam bine.
Adaugam si ciocolata topita in suvita subtire. Adaugam faina+praful de copt.
Adaugam si nucile rupte in bucatele mici si amestecam cu grija.
Ungem o tava si turnam compozitia. Dam la cuptorul preincalizit, la 190 grade C, pentru 30 de minute.
Dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca complet in tava si pe urma se taie.
Pofta buna!
Reteta Negresa cu nuci a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro
Alte retete cu ciocolata gasiti aici:
Tort cu banane si ciocolata,
Prajitura cu crema de ciocolata,
Tarta cu ciocolata
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalUn an minunat petrecut alaturi de oameni si mai minunati!Bucataras.ro este a doua mea familie si ma bucur ca pe o parte...
Tort "1 an de Bucataras" (reteta 200)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii