Negresa de post in ciocolata e o prajitura de post delicioasa. Nici nu ai spune ca e altfel decat negresa obisnuita.Pentru aceasta reteta de prajitura de post aveti nevoie de faina,zahar,ulei si ciocolata
Se amesteca bine toate ingredientele mai sus enumerate pana devine un amestec omogen. Puneti apoi intr-o tava tapetata cu ulei si faina. Lasati acolo cam 30 -40 de minute pana trece testul scobitorii.E foarte important sa nu deschideti usa cuptorului in primele 20 min.
Glazura: se pun toate ingredientele la foc mic si se amesteca pana se leaga compozitia. Se da la racit.
Poate fi servita cu o ceasca de cafea ori ceai.
Particip la concursul „ Bucate româneşti pentru zile când posteşti!” şi pe Facebook am nickname-ul Paula Ion
Alte retete recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradUn desert foarte gustos chiar daca aspectul lasa de dorit din cazua sucului scurs din piersici. Oricum s-a mancat rapid...
Clafoutis cu piersici, afine si strugureiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii