Reţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasii deliciosi cu branza de vaci aveti nevoie de 400 g branza de vaci, 500 g faina alba, 250 g zahar.
Pentru papanasii deliciosi cu branza de vaci, din branza de vaci, faina, zahar, oua, zeama si coaja de lamaie facem o pasta, careia ii dam forma unor chiftelute rotunde cu gaura la mijloc si tot atatea bile mici, pentru pus deasupra.
Le prajim in ulei pe ambele parti, pana se rumenesc, dupa care le asezam pe un platou. In gaura, punem dulceata si smantana, iar deasupra asezam bila.
Papanasii deliciosi cu branza de vaci ii decoram cu frisca batuta cu zahar pudra si esenta de rom.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradSpaghete fabuloase si sanatoase!
Spaghete cu crema de sfecla coapta in cuptorIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii