Prajituri

Reteta Reţetă de preparare a papanaşilor din branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Reţetă de preparare a papanaşilor. Telemeaua si branza se maruntesc cu furculita, se adauga sare dupa gust, oregano si praf de usturoi. Se omogenizeaza bine compozitia apoi cu mainile u

ingrediente

   Reţetă de preparare a papanaşilor
   100 – 150g telemea de oaie
   150 – 200g branza de vaca
   1 – 2 linguri smantana
   sare
   oregano
   usturoi(granulat)
   cascaval ras
   seminte de susan
   patrunjel verde

mod de preparare

Telemeaua si branza se maruntesc cu furculita, se adauga sare dupa gust, oregano si praf de usturoi. Se omogenizeaza bine compozitia apoi cu mainile umezite se rotunjeste cate un papanas. Daca nu se leaga bine compozitia se mai adauga putina smantana. Papanasii se tavalesc in seminte de susan sau in cascaval ras amestecat cu frunze de patrunjel tocate marunt. Se lasa la frigider iar la servire, in fiecare papanas se infige un stick crocant. Este un aperitiv gustos si estetic, se pregateste foarte usor.
Alte

Tarta cu capsuni
Tort cu mere coapte
Prajitura visine
Incearca si Strudel cu pere
Daca ti-a placut reteta noastra "Reţetă de preparare a papanaşilor din branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.