Prajituri

Reteta Patrat cu branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Preparam piscotul in mod obisnuit intr-o tava de marime medie, il coacem si il lasam sa se raceasca, il taiem in doua felii transversal ca sa putem um

ingrediente

   8 oua
   8 linguri faina
   Praf de copt
   8 linguri zahar
Pentru de branza:
   1 plic de budinca de vanilie
   4 dl lapte
   stafide dupa preferinte
   2 linguri zahar
   50 dkg branza
   25 dkg margarina
   20 dkg zahar sau 7-8 skg fructoza
   coaja de la o lamaie razuita
   1 plic glazura de tort
   2-3 linguri ulei

mod de preparare

Preparam piscotul in mod obisnuit intr-o tava de marime medie, il coacem si il lasam sa se raceasca, il taiem in doua felii transversal ca sa putem umple cu de branza. Intre timp fierbem in 4 dl de impreuna cu zaharul, si cat e calda adaugam stafidele sa se inmoaie si o lasam sa se raceasca. Batem spuma margarina cu zaharul si adagam racita, branza si coaja de lamaie razuita, amestecam bine si umplem piscotul. Intre timp topim la abur glazura cu uleiul si o turnam pe piscot si punem totul la rece.
Alte retete prajituri



Prajitura mere

Prajitura visine
Incearca si Prajitura cu piersici sau caise
Daca ti-a placut reteta noastra "Patrat cu branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.