Placinta cu branza dulce de vaci este o reteta rapida de desert. Pentru aceasta reteta de placinta cu branza dulce de vaci aveti nevoie de 500 g de branza de vaci si foi de placinta.
Placinta cu branza dulce de vaci este o reteta rapida de desert. Daca nu doriti sa folositi aluat congelat puteti sa il pregatiti dumneavoastra, insa si cel din comert este foarte bun.
Se dezgheata aluatul de foi de placinta si se intinde pe planseta. Branza de vaci se amesteca foarte bine cu ouale, zaharul, zaharul vanilinat si sarea.Se adauga apoi coaja rasa de lamaie.
Se unge tava cu un pic de ulei si se aseaza trei foi de placinta unse cu putin ulei. Peste ele turnam o jumatate din umplutura, mai punem 2 foi apoi restul de compozitie si acoperim cu inca 2 foi. Batem un ou cu 2 linguri de smantana si o lingurita de zahar si turnam peste placinta.
Introducem tava in cuptor unde placinta cu branza dulce de vaci se tine cam 40 minute la un foc potrivit.
Placinta cu branza dulce de vaci se taie patratele si se pudreaza cu zahar vanilat.
Alte retete de placinta recomandate:
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii