Ouale se freaca spuma cu zaharul, se adauga faina cu praful de copt. Apoi se adauga margarina topita si smantana. Se ung si se tapeteaza cu faina doua
Ouale se freaca spuma cu zaharul, se adauga faina cu praful de copt. Apoi se adauga margarina topita si smantana. Se ung si se tapeteaza cu faina doua tavi dreptunghiulare inguste. Aluatul se imparte in trei parti. In primul se adauga praful de budinca, in al doilea cateva linguri de pudra de cacao si al treilea ramane necolorat. Se pun in tavi pe rand, dupa cum urmeaza : compozitia alba, compozitia maro si la urma cea roz, cu grija sa nu se prea amestece. Tavile se dau la cuptorul incalzit dinainte si se tin 20 – 25 de minute la foc mijlociu.
Alte retete cu prajituri recomandate
Tiramisu original
Tort de ciocolata
Prajitura cu nuca
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradRetete Pascale
Costite de ied cu usturoi verde si stevieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii