Prajituri

Reteta Prajitura cu branza de vaci si bezea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru primul blat se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi se adauga, treptat, uleiul, praful de copt stins in zeama de lamaie, zaharul vanilat, sar

ingrediente

Pentru blatul I:
   4 galbenusuri
   200 ml ulei
   200 gr zahar
   1 plic de zahar vanilat
   1 plic de praf de copt
   faina
   sare
Pentru blatul II:
   500 gr branza de vaci
   100 ml smantana
   2 linguri de zahar
   50 gr stafide
   sare
Pentru blatul III:
   4 albusuri
   8 linguri de zahar
   1 lingura de faina
   sare

mod de preparare




Pentru primul blat se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi se adauga, treptat, uleiul, praful de copt stins in zeama de lamaie, zaharul vanilat, sarea si faina. Se lasa aproximativ o ora la rece. Intre timp se bat cu mixerul, ingredientele pentru cel de-al doilea blat, iar separat se amesteca cele pentru al treilea blat. Se tapeteaza cu unt o tava si se asaza pe rand straturile 1, 2 si 3. Se da la cuptor prajitura, la foc potrivit, timp de 45 de minute.
Se serveste dupa ce s-a racit.





Alte retete de dulciuri:





Ciocolata de casa Turta dulce Prajitura televizor
Incearca si Cornete cu nuca
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci si bezea" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.