Pentru prajitura cu branza si smantana din2 oua, sare si faina cat cuprinde, se framanta un aluat potrivit de tare.
Pentru prajitura cu branza si smantana, din 2 oua, sare si faina cat cuprinde, se framanta un aluat potrivit de tare, se taie in doua, dupa care se intind 2 foi subtiri. Se pune prima foaie in tava, tapetata cu ulei si faina, iar peste ea, se aseaza un strat facut din: 1 kg branza de vaci, 250 g zahar, 100 g stafide, 2 pachetele de vanilie, 4 oua si 4 linguri de gris. Se amesteca toate bine si se pun intre foi, apoi se pune cealalta foaie deasupra si se apasa bine. in continuare, se inteapa cu furculita si se da la cuptor.
Dupa ce s-a copt, taiem prajitura cu branza si smantana in portii, iar la final turnam deasupra 500 g smantana batuta cu 200 g zahar si o servim.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradRetete de suflet Pentru ca mi-am dorit un desert rapid si racoritor am ales sa fac acste turnulete cu biscuiti din comert si...
Desert turnulete cu inghetata de iaurt si biscuiti cu jeleu de portocaleIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii