Se freaca untul cu zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile pina devin ca o crema. Se adauga iaurtul apoi faina in ploaie si se amesteca bine. Se int
Se freaca untul cu zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile pina devin ca o crema. Se adauga iaurtul apoi faina in ploaie si se amesteca bine. Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei si pudrata cu faina. Se tine prajitura la cuptor 30min la foc potrivit. Intre timp se bat albusele spuma cu zaharul apoi se pun treptat fructele si se amesteca cu grija. Dupa cele 30 min se scoate prajitura, se unge cu gemul, se pun albusurile cu fructele si se pune din nou tava la cuptor, la foc mic de data aceasta pentru inca 20min, cat sa se intareasca albusul.
Se taie rece.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradAcest tort delicios l-am pregătit cu o mică întârziere (de 2-3 zile), cu ocazia zilei onomastice a soțului...
Desert tort trio de ciocolataIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii