Pentru foi: Se freaca bine galbenusurile, cu laptele, uleiul, zaharul si bicarbonatul, apoi se adauga treptat faina. Se fac trei foi si se coc pe dos
Pentru foi:
Se freaca bine galbenusurile, cu laptele, uleiul, zaharul si bicarbonatul, apoi se adauga treptat faina. Se fac trei foi si se coc pe dosul tavii, tava fiind unsa in prealabil cu ulei.
Pentru crema:
Se ard intr-o cratita 3 linguri de zahar si se toarma 250 ml de lapte din cei 500. Intr-un castron se pun 6 linguri de zahar, cu cele 3 de faina si cu restul de lapte. Compozitia din castron se toarna peste caramelul din cratita si se adauga untul. Se lasa pe foc invartind continuu pana ce crema obtinuta se ingroasa.
Se ung cele 3 foi cu crema.
Se serveste a doua zi dupa ce s-a inmuiat.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradVa plac clementinele? Noi le iubim! Suntem in stare sa mancam cate un kilogram de caciula odata. :)) Asadar am creat acest...
Tort cu jeleu si crema de clementineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii