Prajituri

Prajitura cu fructe si brinza de vaci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
svetlana postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Untul se amesteca cu 175 g zahar, coaja de lamiie. Se agauda pe rind ouale, amestecind bine dupa fiecare. Apoi se pune faina, nuca de cocos, praful de

ingrediente

   Blat: 175 g unt
   250 g zahar
   coaja rasa de lamiie
   3 oua
   120 g faina
   100 g nuca de cocos
   un praf de copt
   50 ml lichior de cocos
   Crema: 300 g mure
   2 nectarine
   10 foi gelatina
   400 g brinza de vaci
   150 g iaurt de vanilie
   200 ml crema de whisky
   400 ml frisca

mod de preparare

Untul se amesteca cu 175 g zahar, coaja de lamiie. Se agauda pe rind ouale, amestecind bine dupa fiecare. Apoi se pune faina, nuca de cocos, praful de copt si lichiorul. Se toarna aluatul intr-o tava imbracata cu hirtie de copt. Se coace 30 min la 175 grade. Se lasa la racit. Se pune gelatina la inmuiat iar nectarinele se taie felii. Brinza de vaci se amesteca cu iaurtul, 75 g zahar, crema de whisky si gelatina dizolvata. Se da la rece pentru 30 min. Se bate frisca si se incorporeaza in crema. Crema se intinde pe blat si se presara fructele. Se da 2 ore la rece.
Se poate pudra cu putin zahar.
Incearca si Prajitura cu nuci si crema de caise
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu fructe si brinza de vaci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite