Prajituri

Prajitura cu marmelada si lamiie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 4h:10m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Faina se freaca cu margarina. Se adauga celelalte ingrediente si se framinta un aluat care se da la rece 2-3 ore. Dupa 3 ore, se imparte aluatul in ju

ingrediente

   175 gr. margarina
   250 gr. zahar pudra
   2 oua
   500 gr. faina
   1 lingurita bicarbonat
   6 linguri lapte
   coaja de lamiie
   zeama de lamiie
   2 plicuri zahar vanilat
   un virf de cutit de sare
   marmelada acrisoara

mod de preparare

Faina se freaca cu margarina. Se adauga celelalte ingrediente si se framinta un aluat care se da la rece 2-3 ore. Dupa 3 ore, se imparte aluatul in jumatate si se intind doua foi. Prima foaie se aseaza in tava presarata cu faina si se unge cu un strat de marmelada acrisoara. Se aseaza deasupra foaia a doua, se unge cu ou batut si se presara deasupra zaharul pudra. Se coace la foc potrivit 40-50 minute. Se taie calda.
Incearca si Napolitane
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu marmelada si lamiie" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite