Faina se freaca cu margarina. Se adauga celelalte ingrediente si se framinta un aluat care se da la rece 2-3 ore. Dupa 3 ore, se imparte aluatul in ju
ingrediente
175 gr. margarina
250 gr. zahar pudra
2 oua
500 gr. faina
1 lingurita bicarbonat
6 linguri lapte
coaja de lamiie
zeama de lamiie
2 plicuri zahar vanilat
un virf de cutit de sare
marmelada acrisoara
mod de preparare
Faina se freaca cu margarina. Se adauga celelalte ingrediente si se framinta un aluat care se da la rece 2-3 ore. Dupa 3 ore, se imparte aluatul in jumatate si se intind doua foi. Prima foaie se aseaza in tava presarata cu faina si se unge cu un strat de marmelada acrisoara. Se aseaza deasupra foaia a doua, se unge cu ou batut si se presara deasupra zaharul pudra. Se coace la foc potrivit 40-50 minute. Se taie calda.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe