Se amesteca merele/dovleacul , ouale, zaharul si praful de copt stins si se lasa 5 min. Se adauga faina. Se tapeteaza tava cu faina si se pune la cupt
Se amesteca merele/dovleacul , ouale, zaharul si praful de copt stins si se lasa 5 min. Se adauga faina. Se tapeteaza tava cu faina si se pune la cuptor pana ajunge la culoarea coniacului. Se scoate si se toarna deasupra crema facuta din 3 linguri margarina,putin zahar si cacao. Nu se mai baga la cuptor.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afine
Comentarii