ALUAT: Se amesteca ingredientele si se face un aluat care se pune la rece 30 minute. CONTINUT: Intre timp se pune la foc 100 gr.unt, 150 gr zahar, 2
ALUAT:
Se amesteca ingredientele si se face un aluat care se pune la rece 30 minute.
CONTINUT:
Intre timp se pune la foc 100 gr.unt, 150 gr zahar, 2 linguri miere. Dupa ce s-au topit se pune 200 gr.nuca macinata si se prajeste putzin, apoi se stinge cu 100 ml lapte.
UMPLUTURA:
In tava unsa se pune foaia facuta din aluatul racit, 850 gr.caise (eu le pun jumatati cu coaja in jos, se toarna copozitia cu nuca peste. Se introduce in cuptorul incalzit bine la foc puternic, dupa care se reduce temperatura la foc potrivit (200 grade) se coace 45 minute.
Pofta buna!
Reteta Prajitura cu miere si caise propusa de Levkic Ana 13334 pe forum culinar.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii