Prajitura cu morcovi este un desert foarte popular mai ales in tarile nordice, dar este foarte indicat copiilor in crestere. Este un mod foarte bun d
Prajitura cu morcovi este un desert foarte popular mai ales in tarile nordice, dar este foarte indicat copiilor in crestere. Este un mod foarte bun de a le da celor mici dulciuri sanatoase.
Intr-un bol de amesteca zaharul, uleiul, ouale, 1 pliculet de zahar vanilat si laptele batut. Se adauga morcovii, cocosul, celalalt pliculet de zahar vanilat si ananasul. Intrun castron separat se amesteca faina, praful de copt, scortisoara si sarea dupa care usor se incorporeaza in amestecul de morcovi. Se adauga si alunele. Se intinde amestecul intr-o tava. Se coace timp de 55 de minute sau pana scobitoarea iese curata din aluat. Se lasa sa se raceasca. Intre timp se amesteca intrun castron untul, branza celalalt pliculet de vanilie si zaharul pudra pana se face un amestec omogen si mai moale.
Amestecul cu branza se adauga peste prajitura cat inca se afla in tava, apoi se taie in bucati potrivite ca marime.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii