Tava de prajitura se unge cu putin unt si se tapeteaza cu 2 pumni de nuci tocate dar nu prea marunt. Pentru blat se bat albusurile cu zahar, se pun ga
Tava de prajitura se unge cu putin unt si se tapeteaza cu 2 pumni de nuci tocate dar nu prea marunt. Pentru blat se bat albusurile cu zahar, se pun galbenusurile, cacao, faina si praful de copt. Se toarna peste nuci si se pune la copt 40 min.
Pentru crema se freaca untul cu cele 2 galbenusuri crude si zaharul pina rezulta o crema spumoasa. Prajitura coapta se lasa la racit si se intoarce cu partea cu nucile in sus. Peste aceasta se toarna crema si se da la rece.
Se poate orna cu ciocolata rasa inainte de servire
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Mâncare de năut cu sos cu multă ceapă, garnisită cu pătrunjel proaspăt și lămâie. Se poate servi cu bere cu ghimbir...
Mâncare de năut cu sos de ceapăO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCuloare si savoare!
Prajitura cu perle de tapioca fierte in sirop de rodieSunt momente în viaţă când te întrebi "ce să mai pregătim azi de mâncare", lucru care se întâmplă când sunt...
Ciocănele în vin albSe rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanac
Comentarii