Se freaca galbenusurile cu cinci linguri de zahar. Se adauga untul inmuiat si faina in ploaie, amestecand mereu, astfel incat sa nu se formeze cocoloa
Se freaca galbenusurile cu cinci linguri de zahar. Se adauga untul inmuiat si faina in ploaie, amestecand mereu, astfel incat sa nu se formeze cocoloase. Se adauga coca obtinuta si se framama bine.
Se face o glazura de ciocolata. Se topeste ciocolata in bain-marie si se adauga apa. Impreuna cu o jumatate de cana de zahar. Se amesteca bine pana cand se leaga glazura si se rastoarna fierbinte peste prajitura. Se taie in romburi si se orneaza cu miez de nuca.
Alte retete prajituri recomandate
Prajitura cu prune
Prajitura cu visine
Tiramisu
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradDin aluatul de cozonac am luat coca unui cozonac si am facut doua pasti. Noua ne place pasca cu multa branza si aluat...
Desert pasca traditionalaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii