Intai preparam piscotul. Batem spuma galbenusurile cu zaharul pudra, untul si praful de cacao, adaugam praful de copt, faina si albusurile batute spum
Intai preparam piscotul. Batem spuma galbenusurile cu zaharul pudra, untul si praful de cacao, adaugam praful de copt, faina si albusurile batute spuma si coacem aluatul obtinut. Apoi preparam umplutura: amestecam nucile cu zaharul, romul si laptele, daca este necesar si intindem umplututra pe aluat. La sfarsit preparam crema. Topim la baie de abur ouale, zaharul pudra si praful de cacao pana obtinem un amestec gros. Dupa racire turnam crema peste prajitura.
Alte retete prajituri
Prajitura din foi cu miere
Clatite
Placinta
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineO reteta usoara pentru mic dejun: batoane sau cookies cu capsuni si afine proaspete, facute cu fulgi de ovaz si indulcite cu...
Batoane de ovaz cu capsuni si afine/Strawberry, blueberry oatmeal vegan barsIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii