pentru deserturi aromate de tamna Clasica prajitura cu prune va ramane un deliciu pentru cine o gusta!
Din ingredientele blatului sfaramicios amestecate si apoi framantate intindem intr-o folie dfe plastic,un blat cat dimensiunea tavii(30/40 cm)pe care il coacem 10 minute la foc ciute apoi il lasam sa se raceasca. Preparam al 2 lea blat mixand cu viteza maxima untul cu zaharul si apoi cu cate un ou la 1/2 minute intre ele.La sfarsit adaugam esenta si faina amestecata cu praful de copt. Se toarna aluatul peste blatul sfaramicios deja copt apoi deasupra decoram toata suprafata cu jumatati de pruna,asezate cu scobitura in sus.In scobitura se pot pune mieji de nuca sau zahar,sau nimic:).Se da din nou la copt 25-30 minute apoi se p[udreaza si se taie in patrate potrivite.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii