Se freaca 2 galbenusuri cu 150 gr. zahar vanilat, mai adaugand pe rand 3 oua intregi. Cand totul e ca o crema, se mai pun 150 gr. migdale curatate si
Se freaca 2 galbenusuri cu 150 gr. zahar vanilat, mai adaugand pe rand 3 oua intregi. Cand totul e ca o crema, se mai pun 150 gr. migdale curatate si taiate in lung, 3 linguri bune de faina, putina coaja rasa de lamaie si un varf de lingurita de scortisoara pisata. Se unge o tava dreptunghiulara cu unt, se presara faina si, se toarna compozitia cat se poate de subtire intinsa. Se presara cu zahar tos si se coace la foc potrivit. Cand e gata, se scoate de fierbinte din tava, se taie forme lungi, dreptunghiulare si se lipesc cate doua, cu marmelada la mijloc.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afine
Comentarii