Prajitura Delicatesa din piure de mere este o prajitura absolut delicioasa de casa, cu blat pufos cu alune si nuci, si crema aromata de mere.
Am amestecat untul cu zaharul. Am adaugat pe rand ouale. Am pus apoi faina, nucile si stafidele. Se pune totul intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Dupa vreo 25 de min de stat la cuptor.
Merele le-am calit impreuna cu zaharul si scortisoara si dupa ce s-au racit le-am pus pe prajitura.
Pt frisca am batut bine bine praful de frisca cu apa si am adaugat apoi smantana si coaja rasa de la lamaie. Am intins-o pe prajitura. Apoi am taiat niste feliute de mere, le-am dat bine prin zeama de la lamaie, le-am pus pe o tava, le-am asezat cate 3 stafide in cap si apoi le-am turnat gelatina calda. Cand s-a intarit gelatina le-am decupat cu grija si am pus cate o feliuta pe fiecare bucata de praji.
Pofta buna! Reteta Delicatesa din piure de mere a fost propusa de Micu Livia pe forum culinar.ro
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradCred ca am mai scris ca nu sunt fan carne de miel insa am un sot care e topit dupa ea. Mie imi place cel mai mult,carnea de...
Tocanita de miel cu cartofiIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii