Prajituri

Reteta Prajitura Ileana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru prajitura Ileana se face o crema din 800 g smantana batuta cu 300 g zahar, 1 plic de zahar vanilat.

ingrediente

   450 g zahar
   6 oua
   200 g faina
   200 g unt
   vanilie
   o lingura de cacao
   coaja de lamaie
crema :
   800 g smantana
   300 g zahar
   1 plic de zahar vanilat si
   300 g nuca.

mod de preparare

Pentru prajitura Ileana se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga galbenusurile, albusurile batute spuma si faina. Compozitia se imparte in 3 parti. Pe prima se pune cacao, pe a doua se incorporeaza lamaia, iar in a treia se pune vanilia, dupa care se fac 3 foi care se umplu, la final, cu nuca si smantana. Se face o crema din 800 g smantana batuta cu 300 g zahar, 1 plic de zahar vanilat si 300 g nuca macinata.


Dupa ce s-a racit, prajitura Ileana se serveste.

Incearca si Prajitura cu mere si migdale
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Ileana" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.