Prajituri

Reteta Prajitura Mascota

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru prajitura Mascota se bat spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga sare si mirodenii, apoi albusurile batute spuma, iar la urma faina.

ingrediente

   6 oua
   200 g zahar
   6 linguri de faina
crema:
   500 g ciocolata
   500 g frisca batuta si
   esenta de rom.

mod de preparare

Pentru prajitura Mascota se bat spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga sare si mirodenii, apoi albusurile batute spuma, iar la urma faina. Se coace la foc iute. Dupa ce s-a copt, se rastoarna si se ruleaza. Dupa ce s-a racit, se umple cu crema facuta din 500 g ciocolata topita cu frisca amestecata cu 500 g frisca batuta si esenta de rom. Se pune la fiert timp de 10 minute, iar dupa ce s-a racorit, se bate spuma si se lasa la racit. Apoi se umple foaia cu crema si se ruleaza. Dupa aceea, se taie transversal si se lipeste in forma de triunghi.


Se omogenizeaza cu crema, dupa care se glaseaza cu ciocolata si se taie sub forma de triunghiuri mici apoi prajitura Mascota se poate servi.

Incearca si Prajiturele cu nuci, mere si rahat
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Mascota" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.