Prajituri

Reteta Prajitura Petre

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
burca andreea 4278 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Blat: Acest aluat se coace in tava unsa si tapetata cu faina. Crema: Se ia de pe foc si se adauga un pachet de unt si esenta de vanilie(baton de vanil

ingrediente

   Blat: 7 albusuri se bat spuma cu 12 linguri zahar
   6 linguri apa
   7 galbenusuri
   7 linguri faina
   un pachet nuca de cocos
   Crema: 3 galbenusuri
   6 lingurizahar
   4 linguri faina se fierb cu 1/2l lapte pina se ingroasa

mod de preparare

Blat: Acest aluat se coace in tava unsa si tapetata cu faina.
Crema: Se ia de pe foc si se adauga un pachet de unt si esenta de vanilie(baton de vanilie). Separat, se caramelizeaza 10-12 linguri zahar si asa fierbinte se uniformizeaza pe blatul racit; apoi se pune crema de vanilie, iar deasupra frisca si ciocolata rasa.
Se tine la rece si se taie a doua zi
Incearca si Rulada Zmeurica
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura "Petre "" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.