Se freaca untul spuma cu zaharul si se adauga unul cate unul galbenusurile, se dizolva doua lingurite de nes in doua-trei linguri de apa calda, crema
Se freaca untul spuma cu zaharul si se adauga unul cate unul galbenusurile, se dizolva doua lingurite de nes in doua-trei linguri de apa calda, crema de unt, impreuna cu trei linguri de cafea concentrata. Se bat albusurile spuma si se incorporeaza in ele. Se adauga
praful de copt si faina in ploaie, amestecand bine aluatul. Se unge o forma rotunda cu unt si se tapeteaza cu faina. Se toarna aluatul in forma si se da la cuptor 30-40 de minute.
Se scoate blatul si se lasa la racit. Se adauga patru linguri de cafea in frisca lichida si apoi se bate spuma. Se taie blatul in jumatate si se umple cu o treime din crema din frisca. Se imbraca prajitura cu restul de frisca si se pudreaza cu cacao, amestecata cu putina cafea. Se pastreaza la rece.
Alte prajituri simple recomandate
Prajitura cu prune
Prajitura cu visine
Tiramisu
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradDin categoria "retete de post economice", va pot spune ca aceasta tarta, asa simpla cum a fost, a avut...
Tarta cu legumeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii