Prajituri cu stafide si miere este o minunatie de prajitura. Se ung cu unt formele mici de savarine si se pun la frigider, asa goale si unse. Se continua reteta pentru care se bate zaharul, ouale si sarea la bain marie pe foc slab.
Cand zaharul s-a dizolvat si compozitia incepe sa devina groasa se adauga faina, unt, miere (aceasta trebuie sa fie putin topita), stafide inmuiate in rom si vanilie. Se imparte compozitia in formele reci si apoi se coc la foc potrivit. Daca nu ai forme de savarina prajitura cu miere se poate face si in forme de briose
Pot fi servite dupa ce se racesc.
Alte retete recomandate:
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe