Prajituri

Rulada cu foi si crema de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:5m 
Irina_I postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Foile: se separa albusurile de galbenusuri, apoi albusurile se bat spuma. Se freaca galbenusurile cu zaharul, dupa care se incorporeaza in albusuri, a

ingrediente

   Pentru foi: 6 oua
   6 linguri zahar
   6 linguri faina Pentru crema: 150 ml lapte
   3 linguri cacao
   2 linguri faina
   4 linguri zahar
   1 lingura margarina
   4 galbenusuri glazura de ciocolata

mod de preparare

Foile: se separa albusurile de galbenusuri, apoi albusurile se bat spuma. Se freaca galbenusurile cu zaharul, dupa care se incorporeaza in albusuri, amestecind usor. Se adauga faina, dupa care compozitia se imparte in doua. Se coc doua foi, la foc potrivit, pe fundul unei tavi. Crema: se amesteca laptele rece cu cacao, faina si zahar si se pune la fiert la foc mic, pina se ingroasa; dupa fierbere, se ia vasul de pe foc, se lasa sa se raceasca putin si se amesteca compozitia cu margarina si galbenusurile. Crema se imparte in doua si se intinde pe cite o foaie calduta, dupa care se ruleaza foaia usor. Se da la rece.
Peste rulada, se poate turna o glazura de ciocolata
Incearca si Semilune insiropate
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu foi si crema de ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite