Prajituri

Reteta Rulada cu frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
ritta_10787 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bat ouale cu zaharul, se adauga faina, praful de copt stins in prealabil in cateva picaturi de lamaie iar la urma uleiul, se coace in forma dreptun

ingrediente

   6 oua
   6 linguri de zahar
   6 linguri faina
   un praf de copt
   2 linguri de zahar
   250 ml frisca
   sirop de zahar si esenta de rom sau vanilie plus 1 lingura cacao

mod de preparare

Se bat ouale cu zaharul, se adauga faina, praful de copt stins in prealabil in cateva picaturi de lamaie iar la urma uleiul, se coace in forma dreptunghiulara unsa cu ulei si tapetata cu faina 10-15 minute la 180-200 grade C; cand o scoatem fierbinte din cuptor o rulam intr-un prosop umed, dupa racire o derulam, o insiropam cu siropul de zahar la care am adaugat esenta de vanilie sau rom si o ungem cu 12 lingurite din cantitatea de frisca, o rulam din nou si o decoram cu restul de frisca la care am adaugat lingura de cacao. Acelasi lucru se poate face inlocuind frisca cu gem sau fructe din compot iar pe deasupra pudram cu zahar vanilat.
Incearca si Desert de ananas
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu frisca" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite