Prajituri

Reteta Sarlota cu fructe de sezon

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
Lubita postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru sarlota cu fructe de sezon se amesteca iaurtul cu fructele, daca sunt mici raman intregi, daca sunt mari se taie in cubulete.

ingrediente

   piscoturi de sampanie
   2 borcanele cu iaurt de fructe
   1 cana sirop de fructe sau suc
   fructe de sezon

mod de preparare

Pentru sarlota cu fructe de sezon se amesteca iaurtul cu fructele, daca sunt mici raman intregi, daca sunt mari se taie in cubulete; in forma de sarlota se pun piscoturile inmuiate in sirop,pe mijloc 3-4linguri de iaurt,deasupra piscoturi inmuiate si tot asa pana la baza formei;deasupra se pune o farfurie si se da la frigider pana a doua zi,cand se rastoarna pe un platou si se orneaza cu fructe


Sarlota cu fructe de sezon se serveste rece, alaturi cu fructe

Incearca si Elmi
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota cu fructe de sezon" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.