Prajituri

Sarlota de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se freaca bine ouale cu zaharul, se amesteca cu laptele, se pune la fiert la foc foarte mic, amestecind in tot timpul fierberii. Se adauga gelatina, c

ingrediente

   2 oua
   100 gr. lapte
   100 gr. zahar
   1 lingurita rasa cu gelatina (sau 1 foaie
   cca 15 gr.)
   2 linguri cacao
   1 lingura rom
   1 pachetel zahar vanilat
   350 gr. frisca
   boabe de dulceata scurse de sirop

mod de preparare

Se freaca bine ouale cu zaharul, se amesteca cu laptele, se pune la fiert la foc foarte mic, amestecind in tot timpul fierberii. Se adauga gelatina, care in prealabil a fost inmuiata in putina apa rece, si se amesteca continuu. Se da jos vasul de pe foc si se amesteca crema cu toata cantitatea de cacao. Cind s-a racit complet, se amesteca cu zaharul vanilat, romul si 300 gr. frisca. Se pune in cupe si se decoreaza cu frisca si cu boabe de dulceata.
Incearca si Mousse de banane
Daca ti-a placut reteta noastra "Sarlota de ciocolata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite