Prajituri

Tarta cu mure

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 
Cretan Andreea 873 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se preincalzeste cuptorul la semnul 4/180 gC (foc mare). Se intinde aluatul intr-o forma de copt, rotunda (cu diametrul de 20 cm). Se da la frigider t

ingrediente

   250 gr. aluat pentru foitaj (cumparat congelat din magazine)
   200 gr. mure
   100 gr. glucoza lichida
   3 oua mari
   300 ml frisca lichida
   75 gr. migdale
   macinate
   zahar pudra (pt. presarat)

mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul la semnul 4/180 gC (foc mare). Se intinde aluatul intr-o forma de copt, rotunda (cu diametrul de 20 cm). Se da la frigider timp de 20 min., se scoate si se aseaza deasupra hirtie pergament si o mina de boabe crude de mazare, pentru ca aluatul sa nu se stringa la copt. Se da apoi la cuptor timp de 10-15 min. Se scoate din cuptor, apoi se indeparteaza mazarea si hirtia. Se pune glucoza intr-un vas, pe foc si se incalzeste usor. Se micsoreaza temperatura cuptorului la semnul 2/150 gC. Se bat ouale cu frisca; se incorporeaza migdalele si glucoza. Se presara uniform murele pe foaia de aluat si se toarna deasupra crema de ou. Se da la cuptor timp de 30 minute, apoi se scoate din cuptor si din forma si se lasa sa se raceasca. Se presara deasupra zahar pudra.
Incearca si Prajitura cu mere rase si fructe confiate
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu mure" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Prajituri

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite