Torturi

Reteta Tort cu crema de vin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
timeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se amesteca galbenusele cu cacao, zaharul si un plic zahar vanilat. Se bat albusele spuma tare. Se incorporeaza galbenusele usor in albusele batute, s

ingrediente

   Blat: 4 oua
   150 g zahar
   30 g cacao
   30 g amidon
   100 g faina
   40 g zahar
   Crema: 120 g zahar
   60 ml vin alb
   3 galbenuse
   5 foi gelatina
   250 ml smantana
   2-3 fructe de maracuja

mod de preparare

Se amesteca galbenusele cu cacao, zaharul si un plic zahar vanilat. Se bat albusele spuma tare. Se incorporeaza galbenusele usor in albusele batute, se adauga faina, amidonul si praful de copt. Se coace tortul la foc potrivit. Se lasa apoi sa se raceasca bine si se taie in doua.
Fructele de maracuja se piseaza si se amesteca cu 60 ml apa si zaharul si se fierb. Se iau la o parte de pe foc si se amesteca cu vinul si galbenusele. Se pune gelatina la muiat si apoi se incorporeaza in crema. Se lasa 30 min sa se lege. Se bate smantana si 1/2 se amesteca usor cu crema. Se pune compozitia intre blaturile de tort iar deasupra se decoreaza cu frisca oprita.
Incearca si Tort cu nuci
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de vin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.