Se bat albusele spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga galbenusele, nucile tocate mai mare si faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca
Se bat albusele spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga galbenusele, nucile tocate mai mare si faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca usor si se pune compozitia in tava tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit. Se lasa sa se racesca si se taie in 2. Zaharul, apa si vinul se pun la fiert. Se lasa 15 min sa se ingroase putin apoi se iau de pe foc si se lasa la racit. Se incorporeaza gelatina. Se lasa sa se inchege. Se bate frisca si se amesteca cite putin cu siropul. Se stropeste blatul si se pune jumatate din crema. Se pune al doilea blat si restul cremei. Se decoreaza cu portocale si nuci.
Ne place mult placinta cu mere, de obicei mama soacra este cea care o prepara mai des. Mie imi place sa ma joc cu aluaturile,...
Placinta cu mereDin categoria rețetelor de post, dar și din categoria rețetelor cu leurdă, rețete de primăvară, azi am preparat...
Piure de cartofi cu spanac si leurdaSalata de cartofi noi cu dressing de iaurt și muștar este o combinație răcoritoare și gustoasă, perfectă pentru zilele...
Salata de cartofi noi cu dressing de iaurt si mustarO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaPrajitura cu parfum de toamna! O alta varianta a prajiturii cu mere, care se face foarte usor si are un gust exceptional.
Prajitura cu mere(cu foaie turnata)Ciorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcUn desert rapid si delicios, care merita incercat.
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)Daca tot am tocat asa de multe am zis sa incerc si alta salata cu mustar sa vad cum o fi!
Salata asortata cu mustar pentru iarna (reteta Motan)
Comentarii