Torturi

Tort cu portocale si nuci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 
timeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se bat albusele spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga galbenusele, nucile tocate mai mare si faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca

ingrediente

   Blat: 4 oua
   150 g zahar
   un zahar vanilat
   130 g faina
   un praf de copt
   60 g nuci tocate
   Crema: 120 g zahar
   3 linguri apa
   200 ml vin alb
   6 foi gelatina
   750 ml frisca

mod de preparare

Se bat albusele spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se adauga galbenusele, nucile tocate mai mare si faina amestecata cu praful de copt. Se amesteca usor si se pune compozitia in tava tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit. Se lasa sa se racesca si se taie in 2. Zaharul, apa si vinul se pun la fiert. Se lasa 15 min sa se ingroase putin apoi se iau de pe foc si se lasa la racit. Se incorporeaza gelatina. Se lasa sa se inchege. Se bate frisca si se amesteca cite putin cu siropul. Se stropeste blatul si se pune jumatate din crema. Se pune al doilea blat si restul cremei. Se decoreaza cu portocale si nuci.

Incearca si Tort cu crema de lamaie
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu portocale si nuci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite