Batem albusurile spuma, galbenusurile le frecam cu zahar apoi adaugam faina si praful de copt si la urma amestecam cu albusurile. Am copt la 180°C
Batem albusurile spuma, galbenusurile le frecam cu zahar apoi adaugam faina si praful de copt si la urma amestecam cu albusurile. Am copt la 180 °C circa 20 min. Pentru crema am amestecat branza de vaci fina cu iaurt de fructe de padure, apoi am adaugat piure de zmeura. Am pus blatul inapoi in forma, si am adaugat crema. Am dat la rece si intre timp am facut un jeleu la plic cu aroma de zmeura, apoi cand s-a racit putin am turnat cu lingura peste crema si am dat la frigider pana s-a intarit jeleul Intre timp am topit niste bomboane albe, fara crema si cand a inceput sa se topeasca am bagat lingura in zaharul ala topit si am ridicat in sus, se formeaza ate lunguiete. Am tras cu mana de ele intr-o parte, grija sa nu puneti degetele pe zaharul topit , deci am atins doar acele ate care nu sunt fierbinti si tot asa pana am obtinut asta (imagine atasata). Pe urma am facut niste trandafiri din caramele si am ornat tortuletul.
Tortul cu zmeura si branza se serveste ca desert dupa ce a stat un timp la rece. Reteta Tort cu zmeura si branza a fost propusa de Bianca-21 pe forum culinar.ro.
Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraAnul acesta am pregătit pentru Paşte, două droburi din ficat de porc, dintre care pe unul l-am dus naşei. Am folosit alt...
Drob PascalReteta mea preferata de chiftelute.
Chiftele cu piept de pui si ciuperciAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatBuna de te lingi pe degete!
Carne de porc in sos de ceapaIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa
Comentarii