Torturi

Reteta Tort de 8 Martie (Ziua Femeii)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
dugo postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Tort trei ciocolate - reteta video"
 
Blat: se bat albusurile spuma, se freaca galbenusul cu zaharul ,se dauga cacaoa, zaharul vanilat si praful de copt, se adauga amestecul la albusuril

ingrediente

   Blat:10 oua
   12 ling.zahar
   8 ling.faina
   2 ling.cacao
   2 praf de copt
   2 zahar vanilat
   Crema:frisca batuta 300 gr
   340 gr mascarpone
   4 galbenusuri
   200 gr. zahar
   2 ling. cafea nees (praf) sau capucino (praf)
   Sirop: de zeama de cafea bine indulcita

mod de preparare

Blat: se bat albusurile spuma, se freaca galbenusul cu zaharul ,se dauga cacaoa, zaharul vanilat si praful de copt, se adauga amestecul la albusurile batute si se incorporeaza faina cernuta.





Crema:Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga mascarponele si cafeaua ness sau praful de capucino. Amestecul obtinut se amesteca cu frisca batuta spuma.





Ansamblare: Se insiropeaza blatul taiat in trei foi cu cafea, se pune crema pe fiecare foaie, la terminare se sculpteaza cu cutitul forma conica, adica la baza tortului mai indust. Dupa care se orneaza.
Pofta buna!
Incearca si Tort cu caise
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de 8 Martie (Ziua Femeii)" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.