Torturi

Reteta Tort Toamna-iarna

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
Savu Alexandra 4511 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se prepara budincile conform indicatiilor de pe plic. Intr-un vas se prepara un sirop din zahar si apa cu care se insiropeaza blatul de tort taiat in

ingrediente

   un blat de tort(cumparat sau facut in casa)
   doua budinci de cacao si una de vanilie
   ciocolata
   biscuiti simpli
   zahar

mod de preparare

Se prepara budincile conform indicatiilor de pe plic. Intr-un vas se prepara un sirop din zahar si apa cu care se insiropeaza blatul de tort taiat in prealabil in doua. Tortul se umple cu una din budincile de ciocolata, iar pe deasupra se orneaza in felul urmator: suprafata tortului se imparte in doua jumatati egale: o jumatate se umple cu budinca de ciocolata, iar cealalta jumatate se umple cu budinca de vanilie. Pe jumatatea unsa cu budinca de vanilie se presara ciocolata rasa, iar pe jumatatea cu budinca de ciocolata se presara ciocolata alba rasa sau biscuiti sfarimati.
Se lasa la rece citeva ore si se serveste ca desert sau in timpul zilei
Incearca si Tort politist cu crema de ciocolata si visine
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Toamna-iarna" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.